Welkom bij ACE Vit!

  • 17 september 2019
  • Manon Peeters

Afgelopen maandag hebben we onze nieuwe collega Vit Zapletal uit Tjechie mogen verwelkomen bij ACE. Wij waren heel benieuwd wat zijn ervaringen tot nu toe zijn met ACE. Dit is hieruit voortgekomen !

" "Ik had andere opties, maar ik heb voor ACE gekozen door de attitude van het bedrijf," dit is wat mijn vriend David me vertelde tijdens ons telefoongesprek afgelopen zomer. Ik was erover na aan het denken om van job te wisselen gedurende die periode, dus ik dacht bij mezelf "ik wil meer weten" en zo doende heb ik mijn CV verzonden. Gedurende de twee weken daarna, heeft er een succesvol Skype interview met een manager plaatsgevonden waarop een uitnodiging tot een interview bij ACE in Eindhoven volgde. Een interview in een ander land is normaal gesproken niet gemakkelijk, maar ik heb de vlucht geboekt en ACE heeft de rest voor me geregeld (ze hebben zelfs betaald voor het hotel en de transport).


Tijdens het tweede interview werd meer duidelijk over het bedrijf, de projecten en de mogelijkheden voor medewerkers binnen ACE.


Dit was anders dan ik gewend was, dus toen ACE me 2 dagen gaf om na te denken over mijn beslissing, had ik mijn besluit al gemaakt.


Hier ben ik dan, ik heb plaatsgenomen in een open kantooruimte. Het is nu het einde van mijn eerste week hier, waarin ik voorgesteld ben aan alle collega's en ben begonnen met een CAD cursus waardoor ik me volgende week volledig kan storten in mijn project.


Already feels like home "


vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kijk op onze vacaturepagina naar alle vacatures en waarom anderen voor ACE kozen.

ACE voor bedrijven

Benieuwd wat ACE voor uw bedrijf kan betekenen?

Stel dan hier eenvoudig uw vraag.