CAD tekenaar
De volgende stap in jouw carrière
Filter op de wensen die jij hebt
Start een boeiende loopbaan
Projecten bij multi­nationals

CAD tekenaar

Is het jouw droom om aan het werk te gaan als CAD tekenaar? Heb je een grote interesse in mechanisch ontwerpwerk? Beschik je over een sterk technisch inzicht? Dan hebben we bij ACE Ingenieurs- & Adviesbureau wellicht een passende vacature voor jou. Zet de volgende stap in jouw carrière door onze vacatures op de website te bekijken.

Werk een optimale oplossing uit als CAD tekenaar

Als CAD tekenaar beschik je over goed technisch inzicht, analytisch vermogen en kun je goed werken met 3D CAD programma’s. Herken je jezelf in deze profielschets? Dan ben jij wellicht de ideale CAD tekenaar voor onze openstaande functies. Al meer dan 40 jaar koppelen wij de kennis van vakmannen aan projecten van ACE, waarbij je in dienst van ACE gaat werken bij multinationals, middelgrote industriële bedrijven en startups. Zet de volgende stap in jouw carrière en kom bij ACE werken!

Geef jouw zoektocht naar de juiste baan een impuls

Geef jouw zoektocht een impuls en bekijk onze CAD tekenaar vacature op de website. Of bekijk al onze vacatures. Filter in welke business unit jij aan de slag wilt en geef de gewenste omgeving aan. Staat er momenteel geen geschikte vacature voor jou open? Stuur dan een open sollicitatie in, waarna wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@ace.eu of neem contact op met een van de kantoren waarvan je de contactgegevens onder aan de pagina vindt.

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Bekijk meteen of jouw ideale baan beschikbaar is!

Bekijk direct al onze vacatures!
ace @ glow
ace @ glow