CAD engineer
De volgende stap in jouw carrière
Filter op de wensen die jij hebt
Start een boeiende loopbaan
Projecten bij multi­nationals

CAD engineer

Wil jij de volgende stap in jouw carrière zetten en aan de slag gaan als CAD engineer? Veel multinationals, middelgrote bedrijven en startups werken samen met ACE Ingenieurs- en adviesbureau. Bij ons kan je aan de slag in een uitdagende functie als CAD engineer.

Beschik je over juiste kennis voor een functie als CAD engineer?

Als toekomstige CAD engineer ben je gefascineerd door teken- en ontwerpwerk in onder andere de constructietechniek en machinebouw. Op basis van beperkte gegevens tekent een CAD engineer alle voorkomende technieken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren, dien je te beschikken over een bachelors- of masterdiploma mechanica of werktuigbouwkunde. Herken je jezelf in deze functie? Schrijf jezelf dan bij ons in. ACE Ingenieurs- en adviesbureau biedt zeer uitdagende functies met veel doorgroeimogelijkheden. Indien Interesse neem vrijblijvend contact met ons op.

Inspirerende, slimme en gepassioneerde vakmensen

Inspirerend, slim en vol passie. Dit zijn enkele eigenschappen die wij terugzoeken in onze vakmensen. Heb jij als CAD engineer nog niet jouw droombaan gevonden? Maar herken je jezelf wel in bovenstaande eigenschappen en wil jij aan de slag in de constructietechniek? Bekijk dan direct onze vacature voor CAD engineer en solliciteer je direct online. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@ace.eu Ook kun je contact opnemen met onze vestigingen, waarvan de contactgegevens onder aan de pagina te vinden zijn.

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Bekijk meteen of jouw ideale baan beschikbaar is!

Bekijk direct al onze vacatures!
ace @ glow
ace @ glow